Henkilöstöhallinnon Luotsi – uusi

Luotsi on apunanne, kun haluatte kehittää HR-prosesseja tai -järjestelmiä. Luotsi voi ottaa ohjat projekteista ja tuoda taloon sen osaamisen tai resurssin, mitä teiltä ei välttämättä juuri nyt löydy.

Henkilöstöhallinto on ottanut jättiläisen askelia viime vuosina, ja sen kehitysloikka onkin ollut huima pilvijärjestelmiin siirryttäessä. HR trendaa vahvasti, ja erilaisia hankkeita ja kehitystä on valtavasti meneillään. 

Neuvomme, ohjaamme ja autamme asiakkaitamme henkilöstöhallinnon järjestelmien ja prosessien uudistamisessa aina kilpailutuksesta käyttöönottoon asti ja autamme käytännön HR-ongelmissa.

Luotsimme tuovat mukanaan projektijohdon osaamisen sekä kovaa substanssiosaamista sellaisiin asioihin, joihin asiakkaamme erityisesti kaipaavat apua. 

Jos teillä on halu kehittää henkilöstöhallintoanne tai kaipaatte konsultoivaa apua HR-kysymyksiin, meidän kannattaa olla pikimmiten yhteyksissä!

Henkilöstöhallinnon Luotsin avulla HR-asioiden kehittäminen onnistuu

Miksi?

Henkilöstöhallinto on liitoksissa kaikkeen ja myös sen kehittäminen vaikuttaa aivan kaikkeen.

Jos teiltä puuttuu HR-osaamista tai -resursseja esimerkiksi uuden järjestelmän hankinnassa, prosessien kehittämisessä tai kaipaatte spesifiä osaamista HR-asioihin, Luotsistamme voi olla iso apu.

Merkittäviä uudistuksia tai kehityshankkeita ei yleensä kannata toteuttaa aivan yksin. Tyypillisimmät ja ikävimmät mokat on vältettävissä ja sitä varten me olemme täällä.

Mitä?

Olemme Luotsina tarvittaessa missä tahansa HR-kysymyksessä.

Luotsimme elävät asiakkaidemme arkea ja  viettävät pitkiäkin aikoja  tiimeissä ja auttavat ratkomaan pulmia sekä vievät hankkeita ja projekteja eteenpäin. 

Meillä on valmiina menetelmät, mallit ja prosessit sekä riittävä rohkeus ottaa vastuuta ja auttaa teitä hankalissakin asioissa tai hankkeissa.

Meillä ei ole yhtä ja ainutta tapaa toimia, vaan muodostamme kanssanne parhaan mahdollisen kombinaation!

Kenelle?

Henkilöstöhallinnon Luotsista on apua, kun haluatte viedä HR-asioita eteenpäin ja onnistua kehittämisessä.

Kun pohditte, miten uusi järjestelmä kannattaisi hankkia, miten hanke viedään onnistuneesti läpi tai miten saisitte henkilöstöhallinnosta toimivampaa, Luotsi on erityisesti teille. 

Olemme tottuneet toimimaan isojen kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. 

Kun kaipaatte välittävää kumppania rinnallenne, me olemme täällä sitä varten.

Lue case Luotsin tuomista hyödyistä

Mehiläisen ja Klarigon saumaton yhteistyö: ”He sulautuivat joukkoon, osaksi Mehiläisiä.”


Klarigo auttoi meitä tosi paljon. Tuotantoonlähdön jälkeen se oli lähinnä käytännön lisäkäsiparina olemista – klarigolaiset olivat tekemässä kaikkea, mitä omakin porukkamme teki.

LUE KOKO ASIAKASTARINA TÄSTÄ >>

Asiantuntijalausunto

Kysyttävää? Ota yhteyttä Luotsi-asiantuntijaamme:

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.