Talous­hallinnon Tulkki

Tulkkimme auttavat, kun kaipaatte projektijohtajaa taloushallinnon hankkeelle, haluatte analysoida, kuvantaa tai kehittää talousprosessejanne tai tarvitsette talousosaamista / -resurssia yrityksenne erityiskysymyksiin.

Talouhallinnossa sähköistyminen ja digitalisoituminen on ollut jo pitkään trendinä, mutta tekemistä silti vielä riittää.

Me Klarigolla autamme asiakkaitamme kehittämään prosesseja, kilpailuttamaan ja hankkimaan järjestelmät ammattilaisen otteella ja ratkomaan taloushallinnon kysymyksiä arjen keskellä. 

Taloushallinnon Tulkki voi toimia väliaikaisena resurssina tai operatiivisena kiireapuna –  tarpeenne ja tilanteenne ratkaisevat. 

Tulkki takaa taloushallinnon kehittymisen

Miksi?

Taloushallinnon kehitys erityisesti järjestelmäpuolella on ollut viime vuosina hurjaa.

Kun teiltä puuttuu osaamista tai resursseja esimerkiksi uuden taloushallinnon järjestelmän kilpailutukseen, talousprosessien kehittämiseen tai kaipaatte spesifiä osaamista taloushallinnon asioihin, Tulkkimme rientävät apuun.

Laajojen kokonaisuuksien hallinta ja johtaminen vaativat erityistaitoja ja näissä me olemme parhaimmillamme!

Mitä?

Tulkki taipuu moneen.

Projektijohto, muutosjohtaminen, taloushallinnon järjestelmien uudistukset, kilpailutukset ja järjestelmien kehittäminen, järjestelmien siirto pilvipalveluksi, taloushallinnon erityiskysymykset, raportoinnin kehittäminen ja taloushallinnon lain vaatimusten tunteminen, kuuluvat kaikki Tulkin toimenkuvaan.

Paikkaamme talostanne puuttuvan resurssin joko täsmäiskuna tai pidempänä yhteistyönä.

Kenelle?

Tulkista on apua, mikäli haluatte saada taloushallinnosta enemmän arvoa ja haluatte kehittää prosessejanne tai järjestelmiänne eteenpäin.

Olemme loistava kumppani, kun tavoitteenne ovat korkealla ja haluatte välttää yleisimmät virheet taloushallinnon kehityksessä.

Pääsääntöisesti työskentelemme kansainvälisten ja kotimaisten pörssiyhtiöiden kanssa. 

Klarigo toi YIT:n vuokralaskutusprosessiin uutta puhtia

Projekti valmistui onnistuneesti lyhyessä aikataulussa ja maltillisin kustannuksin.

LUE KOKO ASIAKASTARINA TÄSTÄ >>
”Me Klarigolla astumme aina niihin saappaisiin, joihin asiakas kaipaa täyttöä. Itselläni on monia rooleja, ja juuri se tekee työstäni mielekkään. Virallisesti vastaan Klarigon taloushallinnon palvelutarjoamasta ja uusien tuotteiden ja palveluiden haltuun ottamisesta. Jokainen projekti ja roolitus on uniikki.”

Asiantuntijalausunto

Tom Stenvall
Osakas, Johtava konsultti

Kysyttävää? Ota yhteyttä Tulkki-asiantuntijaamme:

Tom Stenvall

Tiimin vetäjä, Partneri

tom.stenvall@klarigo.fi
+358 407 488 400

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.