Analytiikan Avaaja

Autamme yhdistämään lukuisat datalähteet keskenään, analysoimaan siitä saadun infon sekä hyödyntämään tätä kaikkea päätöksenteossa.

Ihmiset rakastavat nykyisin dataa. Monella on kädessään älykello, joka tuottaa tietoa unesta, palautumisesta ja fyysisistä suorituksista. Syntyneestä infosta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos sitä ei seurata oikeaoppisesti ja sen pohjalta ei tehdä järkeviä päätöksiä. 

Tyypillisesti data osoittaa vain peräpeiliin, mutta avullamme voitte kääntää asian ympäri ja alkaa katsoa tulevaan.

Analytiikan Avaajan avulla opitte tulkitsemaan dataa ja tekemään parempia päätöksiä.

Analytiikan avaaja kokoaa laajan datamassan yksinkertaiseen ja ymmärrettävään muotoon

Miksi?

Dataa on tänä päivänä saatavilla mielettömiä määriä, mutta harva osaa käyttää tätä tietoa edukseen.

Tieto on usein pirstaleisena monessa järjestelmässä ja yrityksen eri osastojen kanavissa, jolloin sitä on vaikeaa tulkita järkevästi.

Tiedolla tiedetään olevan paljonkin arvoa, muttei tiedetä, miten sitä voitaisiin hyödyntää liiketoiminnassa.

Tällöin avuksi tarvitaan Analytiikan Avaajaa. 

Mitä?

Selvitämme nykyisten analytiikkatyökalujenne arkkitehtuurin, niiden toiminnallisuudet ja miten hyvin ne vastaavat liiketoiminnan nykyvaatimuksia.

Tarjoamme ja tuotamme ymmärrettävän tilannekuvan ja selkeän suunnan kehittämiselle. Autamme muuttamaan datan tiedoksi, jota voitte hyödyntää päätöksissä.

Yhdistämme organisaationne eri osastojen datalähteet omista siiloista yhdeksi ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

Tuomme tarvittaessa myös kokemukseen pohjautuvaa lisäarvoa esimerkiksi raportointi- tai analytiikkajärjestelmien kilpailutuksia varten. 

Kenelle?

Voimme olla avuksi, mikäli haluatte saada organisaationne datasta sekä tiedosta kaiken mahdollisen hyödyn ja arvon irti.
 
Kun kysytte, mistä kaikkialta saamme dataa, miten datan voisi yhdistää järkevään muotoon, miten tulkitsemme dataa ja miten muutamme tulkinnan päätöksiksi, Analytiikan Avaajasta on takuulla apua!
 
Olemme erityisen hyviä talous- ja henkilöstöanalytiikan haasteissa ja työskentelemme tyypillisesti kotimaisten ja kansainvälisten pörssiyhtiöiden kanssa. 
”Tärkeintä on tehdä asiakkaalle mahdollisimman toimivia ratkaisuja ja auttaa asiakasta kommunikoinnissa.”

Asiantuntijalausunto

Alessio Sapora
Osakas, Johtava konsultti

Kysyttävää? Ota yhteyttä Avaaja-asiantuntijaamme:

Alessio Sapora

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.