Meistä

Etusivu       >       Meistä

Klarigolaisuuden ydin on korkea ammatillinen osaaminen yhdistettynä pilkkeeseen silmäkulmassa. Piinkova asiantuntija voi olla myös turkaleen hauska tapaus. Olemme ylpeitä siitä, että me tunnemme työkaverimme muutenkin kuin sähköposteista. Haluamme olla inhimillinen kumppani niin kollegoillemme kuin asiakkaillemme. Haluamme luoda pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita ja saada joukkoomme parhaat ja arvomme jakavat kollegat. Autamme asiakasta projekteissa alusta loppuun asti, puskien kaikista haasteista ja takaiskuista läpi hyvällä fiiliksellä. Rentous ja helposti lähestyttävyys on tärkeä osa meitä.

Arvostamme muutosta: sekä muutosvalmiutta että halua muuttua. Toivomme, että muutkin suhtautuisivat muutokseen samalla tavalla kuin me: innokkaasti, odottaen ja itseohjautuvasti. Panostamme koulutukseen ja kollegoidemme ammattitaidon ylläpitämiseen.

Meillä on tärkeää myös nöyryys. Nöyryyden säilyttäminen tarkoittaa sitä, että olemme valmiita myöntämään virheemme ja oppimaan niistä. Ymmärrämme, että emme ole täydellisiä, emmekä esitä olevamme virheettömiä.

21

Vuotta toiminnassa

20

Asiantuntijaa

1

Toimipiste Kalasatamassa

2,4m

Liikevaihtoluokka

8.82

Työtyytyväisyysarvo

43kg

Karkkiostoksia / vuosi

21

Vuotta toiminnassa

20

Asiantuntijaa

1

Toimipiste Kalasatamassa

2,4m

Liikevaihtoluokka

8.82

Työtyytyväisyysarvo

43kg

Karkkiostoksia / vuosi

Klarigo muuttaa käsityksesi konsulttitoimistosta.

Olet ehkä kuullut meistä. Meillä on kuulemma hyvä maine. Emmehän me itse sitä osaa arvioida, mutta väittävät, että olemme pirun kovia mutta myös pirun mukavia tekijöitä. Suomalaiseen tapaan olemme aika kriittisiä itseämme kohtaan emmekä suotta lähde retostelemaan. Olemme kuitenkin tsempanneet tätä tekstiä varten ja mielestämme onnistuimme aika hyvin kertomaan meistä mahdollisimman totuudenmukaisesti.

Kalskahtaako jo konsultti-sana sinusta kankealta ja tylsältä? Mieleen saattaa tulla jargonia puhuva pukumies, joka tekee kaikkensa myydäkseen häikäisevän PowerPoint -esityksen varjolla asiakkaalle jotakin, mitä asiakas ei oikeasti tarvitse. Klarigon kohdalla nämä mielikuvat eivät voisi pitää vähemmän paikkansa. Meillä eivät euronkuvat kiilu silmissä, vaan meitä ohjaavat ihmisläheiset arvot.

Murrammekin myyttejä konsulttiudesta joka päivä. Meillä eivät eurotavoitteet ja laskutuspaineet ohjaa toimintaamme, sillä uskomme vilpittömästi siihen, että tekemällä kaikkemme asiakkaan eteen me pärjäämme riittävän hyvin. Emme huutele meitä isommille, mutta tiedämme myös oman arvomme – ja ennen kaikkea tiedostamme tarkkaan arvomaailmamme. Olemme olleet alusta asti – eli vuodesta 2003 saakka – täysin kotimainen toimija. Klarigo Oy kuuluu AA-luottoluokkaan ja sille on myönnetty Avainlippu. Ihmisläheisyys on meille kunnia-asia, samoin kuin asiakkaan puolella oleminen objektiivisena kumppanina.

Maailma ja markkinat muuttuvat kovaa tahtia, ja muutosten myötä paine esimerkiksi taloushallinnon järjestelmien kehittämiselle on hurja. Valtavan kehitystahdin myötä saatetaan huomata, että yrityksen omassa henkilöstössä ei ole riittävästi tietotaitoa tai resursseja tietyn muutoksen läpivientiin. Moni muutos tai päivitys on projektiluontoinen, eikä aina ole järkevää palkata määräaikaisia resursseja. Ei myöskään ole helppo löytää juuri tietyn rajatun osaamisen ammattilaisia.

Projekteihin tarvitaan usein täsmäosaamista täsmätarpeeseen. Juuri tätä varten Klarigo on olemassa.

Kutsumme itseämme välittäväksi konsulttitaloksi.

Välittäminen tarkoittaa meille sitä, että:

Konttorillamme eli kotipesässä on hyvä olla. Villasukat ja lämmin teemuki kuvaavat toimistoamme paremmin kuin ”keskeinen sijainti Kalasatamassa” ja ”modernit toimitilat”, vaikka totta nekin ovat.
Juttelemme muustakin kuin työasioista. Ei siksi, että jossain kulttuurikäsikirjassa niin käsketään, vaan koska meitä oikeasti kiinnostaa mitä muille kuuluu.
Sulaudumme osaksi asiakkaan tiimiä. Todennäköisesti et bongaa slim fit-pukua päältämme, vaan me pukeudumme teille tullessa kuten pukeutuisimme kotipesäämmekin. Puhumme muuten muodossa ”me” emmekä ”te”.
Tarjoamme työntekijöillemme huipputason työterveyshuollon. Ja jotta tasapaino pysyisi maailmassa, syömme perjantaisin pizzaa. Asiakkaitamme saatamme ilahduttaa ihanien itsemme lisäksi suklaalla.
Huolehdimme henkilöstömme kehittymisestä. Meillä työntekijät pääsevät haluamaansa koulutukseen ilman pitkiä byrokratiaprosesseja ja lukuisia täytettäviä kaavakkeita. Seuraamme alojemme trendejä, ja pidämme taitomme päivitettyinä, muttemme säntäile päättöminä. Uusimpien tuulien harjalla oleminen ei tarkoita sitä, että jokaisesta pikkupuuskasta kannattaa muuttaa suuntaansa.
Meillä ei kaveria jätetä. Paikkaamme kollegaa silloin kun kollega apua tarvitsee. Itse asiassa olemme pelikentällä ottamassa vastaan jo ennen kuin kukaan kaatuu.

Rekry

Me Klarigolla kuulemme mielellämme osaajista, joille on kertynyt jo jostakin palvelualueestamme rautaista kokemusta.

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.