Rekry

Etusivu       >       Meistä

Välitämme ihmisistä, joita välitämme

Klarigolaiset tekevät merkityksellistä asiakastyötä erilaisten bisnesteknologioiden parissa. Erityisosaamistamme ovat talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmät sekä bisnesanalytiikan työkalut. Rautaisen ammattitaidon omaavat konsultit ovat tärkein voimavaramme. Siksi pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. Vedämme selvän rajan työ- ja vapaa-ajan välille ja näemme erilaisuuden rikkautena. Meille merkitsevät sopiva työkokemus ja rautainen osaaminen – eivät ikä, sukupuoli tai etninen tausta. Klarigolaisilla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa, teemme töitä tosissaan mutta emme vakavasti. Kiinnostaako työskentely välittävässä konsulttitalossa? Alta näet, millaisia töitä meillä voisi olla sinulle tarjolla.

Millaisia osaajia erityisesti haemme?

Taloushallinnon taituri

Tasapainottelet taitavasti taloushallinnon ja IT-osaston välillä. Saat kummatkin osapuolet ymmärtämään toisiaan. Olet konsulttitaustainen tutkijaluonne ja pidät itsesi ajan tasalla taloushallinnon uusista tuulista ja järjestelmistä. Hurmaat asiakkaan asiantuntemuksellasi ja tuot lisäarvoa projekteihin.

HR:n huippuosaaja

Sinulla on vankka kokemus pilvessä toimivista HR-järjestelmistä tai -prosesseista. Olet muutosprojektien ammattilainen. Sytyt henkilöstön hyvinvoinnin, motivaation sekä sitoutumisen tukemisesta älykkäiden järjestelmien avulla. Puhut samaa kieltä sekä IT-osaajien että HR-asiantuntijoiden kanssa.

Analytiikan asiantuntija

Sinua kiehtoo datan kanssa työskentely. Mallinnat ja jalostat tietoa helposti ymmärrettävään, visuaaliseen muotoon. Autat asiakkaitamme paitsi kehittämään myös ymmärtämään paremmin liiketoimintaansa. Jos vieläpä nautit työskentelystä ihmisten kanssa, saatat olla etsimämme osaaja.

Oletko sinä uusi klarigolainen?

Liity kasvavaan joukkoomme asiantuntijaksi, projektipäälliköksi tai hankejohtajaksi. Aloitetaan keskustelut sinulle sopivasta tavasta tehdä töitä kanssamme.

Jenni Khadr, CEO
jenni.khadr@klarigo.fi
+358 40 591 4420