Rekry

Etusivu       >       Meistä

Me Klarigolla kuulemme mielellämme osaajista, joille on kertynyt jo jostain palvelualueestamme rautaista kokemusta. Osaamisen lisäksi peräänkuulutamme aitoa persoonaa, jota pistää peliin. Meidän mielestämme erilaisuus on rikkaus ja Klarigolle mahtuukin kaikenlaisia persoonia. Rekrytoinneissa diversiteetti onkin meille tärkeää. Meille työntekijöiden perhe-elämä on kaikkinensa positiivinen asia ja ilon ja voimien lähde, ja ymmärrämme, että meistä jokaisella on elämää myös työn ulkopuolella. Meistä huomaa, että viihdymme yhdessä ja nautimme työstämme. Meillä on pilkettä silmäkulmassa, positiivinen tekemisen meininki ja hyvä meno, jonka huomaavat myös asiakkaamme. Kannustamme kollegoitamme tekemään kehitys- ja muutosehdotuksia, ja suhtaudumme niihin positiivisesti ja avoimesti.

Millaisia osaajia erityisesti haemme?:

Taloushallinto

Taloushallinnon ja IT:n välillä tasapainoileva taituri, joka saa eri osapuolet ymmärtämään toisiaan ja joka tuo lisäarvoa projektiin kuin projektiin omalla asiantuntijuudellaan. Olethan uudesta innostuva, konsulttitaustainen tutkijaluonne, joka haluaa oppia ja omaksua taloushallinnon uusimpia tuulia ja järjestelmiä.

Henkilöstöhallinto

Omaathan vankkaa kokemusta pilvihenkilöstöhallinnon järjestelmistä, tai todella kattavaa kokemusta henkilöstöhallinnon prosesseista. Olethan myös muutosprojektien ammattilainen, joka syttyy siitä, miten henkilöstön hyvinvointia, motivaatiota ja sitoutumista tuetaan älykkäiden järjestelmien avulla.

Analytiikka

Jos sinua kiinnostaa datan kanssa työskentely, sen mallintaminen ja jalostaminen ymmärrettävään ja visuaaliseen muotoon sekä datan eri raportointimahdollisuudet niin, että tästä kaikesta on asiakkaalle iloa ja hyötyä, voisit olla meille sopiva henkilö. Mikäli olet vielä melko sosiaalinen tyyppi, joka tykkää tehdä töitä ihmisten parissa, aletaan olla mätchin äärellä.

Avoimet työpaikkahakemukset sekä tiedustelut: