Palvelut

Meille huolenpito yrityksestäsi ja sen ihmisistä, taloudesta ja tulevaisuudesta on sydämen asia.

Tuemme sinua HR:n, taloushallinnon ja analytiikan ratkaisujen kehittämisessä ja uudistamisessa, niin suurissa kuin pienissäkin urakoissa, ja autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut vastaamaan liiketoimintasi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä välittämiseen sisältyy lupaus asiakkaan mukana elämisestä niin tyynellä säällä kuin myrskyssäkin. Me kuuntelemme ja asetumme sinun asemaasi. Uskallamme nähdä uutta ja tarvittaessa muuttaa toimintatapoja, sillä haluamme aidosti auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun. Toteutamme projektit aina yhdessä kanssasi. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto, jotta voimme varmistaa, ettei yksikään ongelma jää ratkaisematta.

Asiantuntijamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla kaikilla on erinomaiset viestintä- ja projektinjohtotaidot. He voivat toimia moninaisten roolien alla, kuten integraatioasiantuntijoina, data-arkkitehteinä, advisoreina, taloushallinnon konsultteina, testauspäällikköinä, solution analysteinä, strategian sparraajina, ICT-konsultteina, raportoinnin kehittäjinä… you name it!

Jokainen asiantuntijoistamme on oma upea ja uniikki persoonansa, joita yhdistää huumorintaju sekä halu auttaa asiakasta parhaansa mukaan. Emme osaa tehdä töitä liukuhihnalla, vaan jokainen projekti on meille ainutlaatuinen ja tärkeä. Me emme näe ongelmia, vaan haasteita, joita olemme uteliaita ratkomaan.

Talous­hallinnon Tulkki

Tulkki taipuu moneen tarpeeseen

Klarigolta saat taloushallinnon järjestelmien uudistukset sekä projektinjohdon, muutosjohtamisen, ja järjestelmien siirron pilvipalveluiksi saman katon alta. Taidamme eri osapuolten välisen tulkkaamisen, ja rakennamme siltoja osastojen välille. Tulkki hallitsee taloushallinnon hankalimmatkin kiemurat ja uusimmat käänteet ja toimii oikeana kätenäsi.

Henkilöstö­hallinnon Luotsi

Joskus laiva tarvitsee ulkopuolisen luotsin kääntyäkseen

Näemme itsemme henkilöstöhallinnon luottopartnerina, joka tekee mitä lupaa. Emme väkisin tee asioita, joita emme oikeasti hallitse. Olemme rohkeita ja luotsaamme asiakkaitamme mielellään uusia tuulia kohti. Luotsilla on syväosaamista HR:n eri osa-alueista, prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä vahvaa tietotaitoa myös järjestelmäpuolelta ja kykyä työskennellä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Analytiikan Avaaja

Anna Klarigon Analytiikan Avaajien auttaa

Avaajamme ovat mestareita muotoilemaan datasta helposti ymmärrettäviä visuaalisia kokonaisuuksia ja erottamaan epäolennaisesta olennaisen. Tietomassoihin on usein kätkettynä kultahippusia, ja Avaajamme ovat erikoistuneita kaivamaan juuri ne tärkeimmät tietojyväset esiin.

Leikitään, että organisaatiosi on kuin talo. Meitä ei kiinnosta vain talon ulkokuori, vaan käymme mielellämme sisälle. Tutustumme taloon, sen tarinaan ja sen asukkaisiin, tehden tarkan kuntokartoituksen. OIemme huippuja laatimaan suunnitelmia siihen, miten talo voisi mahdollisimman hyvin, mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Osaamme valita yksilöllisesti jokaisen talon mukaan tarvittavat työkalut, mitä tarvitaan kunkin talon korjaamiseen, muutostöihin tai ylläpitoon.

Henkilöstöhallinto muodostaa pohjan, ja taloushallinto on kuin kannattelevat seinät

Jos katsomme talon rakenteita, lähdemme usein pohjasta liikkeelle. Pohja kuvastaa meille ihmisistä huolta pitämistä eli henkilöstöhallintoa. Jotta yritys voi menestyä, työntekijöiden on voitava hyvin. Seinät pitävät talon pystyssä. Ne kuvaavat yrityksen taloutta. Jos seinät horjuvat, on koko talo vaarassa sortua. Jos horjunta huomataan ajoissa, se voidaan korjata ja pitää talo ehjänä.

Muutostöiden mestarit

Jos huomataan, että talossa tarvitsee uudistuksia, täytyy muutoksen varalle laatia oma ohjeistus. Muutos tarvitsee onnistuakseen useimmiten ulkoisen kumppanin. Remontin teko ja matkan varrella vastaan tulevat esteet on aika raskasta kohdata ilman apua. Klarigo on todella taitava kaikissa vastuullisen talonmiehen tehtävissä, mutta erityisesti haasteiden ratkaisussa, viestinnässä ja huolellisessa suunnittelussa. Teemme työtämme rakkaudella, ja me sulaudummekin usein talon asukkeihin.

Raportointi kertoo mistä tuulee ja analytiikka katsoo tulevaan

Mahdollista horjuntaa ja paljon muuta seurataan katolta käsin. Tuuliviiri kertoo, mistä tulee. Se on tavallaan kuin raportointi. Raportoinnilla voidaan katsoa menneeseen, ihan kuten tuulten nopeuksista ja suunnista voidaan pitää päiväkirjaa. Raportointia voi tehdä nykyisin myös hyvin reaaliaikaisesti, kun halutaan tietää, mistä juuri nyt puhaltaa. Talokierroksen perusteella tehdään suunnitelma siitä, miten taloa pitää tukea jatkossa. Suunnitelma muistuttaa analytiikkaa, jonka avulla voi ennustaa ja varautua tulevaan.

”Kollegani kuvailisivat minua rennoksi, rauhalliseksi ja rehelliseksi. Vahvuuteni on taloushallinnon prosessien ja järjestelmäteknologiden tuntemus. Se ei kuitenkaan Klarigolla riitä. Asiaosaamisen lisäksi meillä täytyy osata kommunikoida ja koordinoida. Jokainen tiimistämme osaa toimia projektipäällikkönä, ja muokkautua eri pelaajien paikoille taloushallinnon laajalla kentällä.”

Asiantuntijalausunto

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva kumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä.

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.