Kumppanit – uusi

Toimintamme ytimeen kuuluvat vahvat ja pitkäaikaiset kumppanuudet, joita solmimme erilaisten toimijoiden kanssa. Lisäksi haemme verkostoomme kokeneita konsultteja, jotka toimivat kumppaneinamme freelance-pohjalta. Oletko uusia toimeksiantoja hakeva asiantuntija? Tällä sivulla kerromme, mitä voimme sinulle tarjota.

Olemme järjestelmäriippumaton konsulttitalo

Emme ole sitoutunut tiettyihin järjestelmiin, vaan voimme solmia hyvän paikan tullen eritasoisia ja -muotoisia kumppanuuksia bisnesteknologioita tarjoavien yritysten kanssa.

Periaatteemme on, että emme sido itseämme tai kumppaneitamme liikaa. Sen sijaan luomme suhteita, jotka kestävät ja tuottavat arvoa. 

Olemme muun muassa virallinen Workday Advisory Partner.

Meillä pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja, kehityt ammatillisesti ja saat tukea silloin, kun sitä tarvitset

Etsimme jatkuvasti vahvistukseksi taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja data-analytiikan ja asiantuntijoita, jotka toimivat freelance-pohjalta. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti sekä välittävän ja lämminhenkisen yhteisön. 

Freelance-malliin pohjautuvasta yhteistyöstä hyötyvät kaikki osapuolet. Alla kerromme hyviä syitä liittyä koko ajan kasvavaan asiantuntijaverkostoomme. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, siinä tapauksessa käypä vilkaisemassa rekry-sivuumme

Miksi?

Saat vapautta työn tekemiseen ja pääset kiinni projekteihin, joihin yksin et välttämättä pääsisi. Lisäksi saat työhön vaihtelua ja ympärillesi klarigolaisten välittävän ja lämminhenkisen yhteisön.

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä freelance-pohjalta toimivien it-konsulttien kanssa. Tiedämme, miten rakennetaan kaikkia osapuolia hyödyttävä yhteistyö.

Mitä?

Tarjoamme sinulle it-projekteja ja muita työmahdollisuuksia, jotka vastaavat osaamistasi ja mielenkiinnon kohteitasi. Voit vaikuttaa itse paitsi projektien myös työn määrään.

Meillä pääset suoraan valmiiseen pöytään. Toisin sanoen sinun ei tarvitse keskittyä myyntiin tai markkinointiin, vaan voit tehdä sitä, missä olet parhaimmillasi ja mitä rakastat tehdä. 

Kenelle?

Voit olla yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva asiantuntija. Tärkeintä on, että olet oman alasi kova osaaja, joka haluaa kehittyä työssään. Solmimme kumppanuuksia kokeneiden taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja data-analytiikan osaajien kanssa. 

Klarigolla on hyväksi todetut mallit tehdä töitä freelancereiden kanssa. Verkostossamme olet hyvissä käsissä.

 

Näin kaksi freelance-kumppaniamme meitä kuvaavat:

Olen työskennellyt Klarigon alihankkijana SAP-analytiikkaprojektissa ja yhteistyö on sujunut hyvin. Klarigolaiset pitävät aktiivisesti yhteyttä sekä asiakkaaseen että alihankkijoihin ja käytännön asioihin on aina saanut apua.

Suomen välittävin konsulttitalo -slogan aidosti näkyy klarigolaisten toiminnassa. Asiakkaiden tarpeisiin pyritään löytämään parhaat ratkaisut yhteistyössä alihankkijoiden ja asiakkaan kanssa. Eri osapuolet pidetään ajan tasalla projektin etenemisestä.

– Marja Halonen, Lead SAP Analytics Consultant

Yhteistyö Klarigon kanssa toimii saumattomasti sekä projektitiimin jäsenenä että yksittäisenä asiantuntijana toimiessa. Kumppanin näkökulmasta prosessit toimivat ja tarvittava tuki on aina saatavilla.

Klarigo huolehtii asiakkaidensa ja omien työntekijöidensä lisäksi myös kumppaniensa hyvinvoinnista – mikä ei ole aina ollenkaan itsestäänselvyys.

– Tuulia Paulin, SAP Financial Consultant

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva yhteistyökumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

 

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania 

Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta

 Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä. Pääset mukaan siis kovaan porukkaan.

3.

Teet töitä pilke silmäkulmassa

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja korkea työmoraali ovat kaiken lähtökohta

 Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta

Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Marketta Iivari

Jenni Khadr