Kumppanit – uusi

Toimintamme ytimeen ovat aina kuuluneet vahvat ja pitkäaikaiset kumppanuudet. 

Solmimme kumppanuuksia laajasti erilaisten toimijoiden kanssa ja haemme yhteistyöverkostoomme jatkuvasti myös HR- ja talouspuolen kovia freelance-osaajia tai yrittäjiä. 

Katso tältä sivulta, mitä voimme sinulle tarjota!

Olemme riippumaton toimija ja siksi voimme solmia eritasoisia ja -muotoisia kumppanuuksia aina, kun sille hyvä paikka koittaa.

Periaatteemme on, että emme sido itseämme tai kumppaneitamme liikaa, mutta luomme suhteita, jotka todella kestävät ja tuottavat arvoa. 

Olemme muun muassa virallinen Workday Advisory Partner .

Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää taloushallinnon, henkilöstöhallinnon sekä data-analytiikan freelance-huippuosaajia tai yrittäjiä. 

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja, mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti sekä tietysti välittävän ja lämminhenkisen yhteisön. 

Freelance-kumppanina pääset kiinni mielenkiintoisiin projekteihin, kehityt ammatillisesti ja saat tukea, kun sitä tarvitset

Miksi?

Freelance-malliin perustuvat yhteistyöt ovat jatkuvassa kasvussa, sillä niistä on paljon etua sekä itse tekijälle, että työn tarjoajalle.

Me Klarigolla olemme tehneet freelancereiden ja yrittäjien kanssa onnistuneita yhteistöitä jo vuosien ajan ja haluaisimme sinutkin mukaan!

Freelance-mallissa saat enemmän vapautta työhösi, pääset kiinni projekteihin mihin et yksin pääsisi, saat lisää vaihtelua työhön ja ympärillesi muodostuu Klarigolaisten välittävä ja lämminhenkinen yhteisö.

Mitä?

Kun solmit kanssamme freelance-sopimuksen, tarjoamme sinulle projekteja oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteiden mukaisesti.

Voit vaikuttaa projektien määrään ja siihen, miten paljon teet töitä.

Tuomme projektit sinulle valmiina, eli sinun ei enää tarvitse keskittyä myyntiin tai markkinointiin vaan voit tehdä sitä, missä olet parhaimmillasi ja mitä rakastat tehdä. 

Meillä on valmiit ja hyväksi todetut mallit freelance-tekijöiden kanssa toimimiseen.

Kenelle?

Voit olla yrittäjä tai vasta yrittäjyyttä harkitseva huippuosaaja.
 
Tärkeintä on, että olet oman alasi kova osaaja ja haluat kehittyä sekä kasvaa edelleen!
 
Solmimme kumppanuuksia taloushallinnon, henkilöstöhallinnon sekä data-analytiikan osaajien kanssa. 

Näin kumppanimme meistä sanovat:

Olen työskennellyt Klarigon alihankkijana SAP analytiikkaprojektissa ja yhteistyö on sujunut hyvin. Klarigolaiset ovat pitäneet aktiivisesti yhteyttä sekä asiakkaaseen että alihankkijoihin ja käytännön asioihin on aina saanut apua. Klarigon slogan ”Suomen välittävin konsulttitalo” aidosti näkyy klarigolaisten toiminnassa. Asiakkaiden tarpeisiin pyritään löytämään parhaat ratkaisut yhteistyössä alihankkijoiden ja asiakkaan kanssa ja eri osapuolet pidetään hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä.

– Marja Halonen, Lead SAP Analytics Consultant

Yhteistyö Klarigon kanssa toimii saumattomasti, sekä projektitiimin jäsenenä että yksittäisenä asiantuntijana toimiessa. Kumppanin näkökulmasta prosessit toimivat ja tarvittava tuki on aina saatavilla.

Klarigo huolehtii asiakkaidensa ja omien työntekijöidensä lisäksi myös kumppaniensa hyvinvoinnista – mikä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys.

– Tuulia Paulin, SAP Financial Consultant

Voisiko Klarigo olla sinulle sopiva yhteistyökumppani?

Jos vastaat yhteenkin seuraavista kyllä, sinun kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä meihin.

1.

Etsit sopivan kokoista kumppania. Meillä ei ole Napoleon-syndroomaa, vaan sanomme suoraan, että emme kilpaile isojen kanssa. Vahvuutemme on törkeän kovat osaajat, joiden kanssa on törkeän kivaa tehdä töitä.

2.

Arvostat kokemuksen tuomaa varmuutta. Kun rekrytoimme, emme katso ikävuosia, vaan ihailemme tietotaitoa, kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen ja oma-aloitteista asennetta. Kaikki työntekijämme ovat timantinkovia asiantuntijoita, ja sen päälle ihan jäätävän mukavia tyyppejä. Pääset mukaan siis kovaan porukkaan. 

3.

Kumppanin huumorintaju on sinusta tärkeä ominaisuus – vähän niin kuin kahvinkeittotaitokin. Huumorin tasosta ei kuitenkaan ole takuita ja kahvia meistä jokainen keittää oman maun mukaan.

4.

Luottamus ja hyvä työmoraali on kaiken lähtökohta. Olemme avoimia ja rehellisiä. Jos mokaamme, myönnämme sen ja otamme siitä vastuun. Teemme aina kaikkemme, että maaliin mentäisiin kerralla ja kunnolla. Projektit eivät ole meille liian pieniä tai liian isoja. Ne ovat kaikki uniikkeja haasteita, joita lähdemme uteliaina kampittamaan.

5.

Haluat arvomaailmojen kohtaavan. Mielestäsi itsekehu, sooloilu, pönöttäminen tai minkäänlainen esittäminen ja harhaanjohtaminen ei ole kaunista. Inhimillisyys, keskinäinen kunnioitus, ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta taistelu sen sijaan on.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Marketta Iivari

Jenni Khadr