BLOGI

Klarigossa oli hyvä olla myös vuonna 2021

Klarigon työhyvinvointikyselyn tulokset 2021 on julkaistu.

Teetämme vuosittain yhteistyössä Eläkevakuutusyhtiö Varman kanssa työhyvinvointikyselyn, jotta pysyisimme paremmin kartalla henkilöstömme jaksamisesta ja viihtyvyydestä. Vuoden 2021 henkilöstökysely ajoittui marraskuun puoleenväliin.

Asteikolla 1-5 (huonoin-paras) saimme kokonaistulokseksi 4,33 pistettä, mikä ylittää Varman kyselyn teettäneiden informaatio- ja viestintäalan verrokkiyritysten keskiarvon (3,7 pistettä) selkeästi. Työntekijöiden sitoutumista ja heidän halukkuuttaan suositella työnantajaansa mittaava eNPS-luku (”Employee Net Promoter Score”) on meillä huikea 90,0 (maks. 100).

Erityisen hyvin olemme yhdessä onnistuneet siinä, että koemme saavamme tasapuolista ja oikeudenmukaista kohtelua (4,9 pistettä) sekä tarpeeksi apua ja tukea työssämme (4,9 pistettä), ja tunnemme olevamme arvostettuja työyhteisömme jäseniä (4,7 pistettä). Kyselyn mukaan näemme tulevaisuuden valoisana, autamme työkavereitamme ja jaamme asiaankuuluvasti myös kiitosta toisillemme. Kokomme on vahvuutemme sekä työyhteisössämme että asiakastyössämme, ja se näkyy esimerkiksi henkilökohtaisempana kanssakäymisenä, matalana hierarkiana sekä nopeana ja ketteränä reagointina.

Asiantuntijaorganisaatiolle tyypillinen ongelma eli päivittäinen työstä palautuminen ja työn henkinen kuormitus toivat matalimmat pisteet (3,7 ja 3,2). Kehitettävää ja parannettavaa riittää siis kuluvanakin vuonna ja työmme jatkuu edelleen työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Klarigossa viihdytään, ja täällä on hyvä tehdä töitä.

Lisää vastaavia julkaisuja: