BLOGI

Innostu – luo – onnistu Aamiaistilaisuuden antia

Vuoden toinen aamiaistilaisuutemme 15.05. Tapahtumahotelli Huoneella Jätkäsaaressa paukahti vauhdikkaasti käyntiin Johannes ”Hatsolo” Hattusen avauspuheenvuorolla. Hatsolo kertoi oman tarinansa, puhui positiivisuuden merkityksestä sekä siitä, kuinka asenne ratkaisee ja että olemme jokainen oman elämämme sankareita. Yksikään yleisöstä ei varmasti jäänyt kylmäksi kun Hatsolo todellakin otti homman haltuun.

Keskon Eva Kaukisen (Vice President, Corporate Controller) esityksen otsikkona oli IFRS16 standardin mukainen vuokrasopimusten hallinta – esiselvityksestä käytäntöön.  Mielenkiintoisessa puheenvuorossaan Eva kävi läpi Keskon pitkän projektin IFRS16 standardin mukaiseen raportointiin valmistautumisesta sekä varsinaisesta käyttöönottoprojektista, jossa mukana oli myös Klarigon Annamari Kattainen.

Klarigo-27-632x290
Eva Kaukinen, Kesko

Antti Puokka (Senior Service Owner) F-Securelta puolestaan esitteli muutaman vuoden käytössä olleen taloushallinnon pilvipohjaiseen järjestelmään (Workday) tehdyn nykytila-analyysin ja sen hyödyt taloushallinnon jatkokehityksessä.

Antti Puokka, F-Secure

Kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos puhujille! Syksyllä jatketaan taas uusin aihein aamiaistilaisuuden merkeissä.

Kaikki valokuvat: Amelie Enroth

Lisää Hatsolosta

Lisää vastaavia julkaisuja: