BLOGI

Nukutko yösi hyvin vai heräätkö tuskanhikeen?

Me kaikki tiedämme liiketoiminnalle olevan erittäin tärkeää, että järjestelmät ja prosessit ovat kunnossa nyt ja huomenna. Haluamme nukkua yömme hyvin! Teknologia ja digitalisaatio kehittyvät jatkuvasti. Uusin teknologia tarjoaa meille mielenrauhaa sekä erinomaista parannusta vanhoille järjestelmille.

MILTÄ TULEVAISUUTESI NÄYTTÄÄ UUDESSA SAP S/4HANA -MAAILMASSA?
Näyttäytyykö tulevaisuus ahdistavana mörkönä, unensieppaajana tai suurena kysymysmerkkinä? Onko sinulle jo täysin selvää mitä todellisia hyötyjä ja muutoksia SAP S/4HANA tuo ja miten se yksinkertaistaa liiketoimintamallejasi?
Kiireen keskellä saattaa unohtaa tarkistaa mitkä it-järjestelmät ovat kunnossa ja mitkä taas kaipaavat pian päivitystä ja kehitystä. Hektisessä kvartaalitaloudessa ei välttämättä myöskään ole aikaa syvällisesti tutkia ja selvittää asioita tai tehdä päätöksiä.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden epävarmuuden vähentämiseen ja mielenrauhan saavuttamiseen.
Jokaisella asiantuntijallamme on vuosien kokemus. Toimimme monitoimittajaympäristössä, teemme monikansallisia projekteja sekä koulutamme asiakkaitamme Suomessa ja ulkomailla. Olemme pieni ja ketterä toimija, jolla on laaja ja syvä osaaminen.

SAAMMEKO ESITELLÄ: KLARIGO KUNTOPOLKU

KLARIGO KUNTOPOLUN avulla saat selville, mitkä järjestelmät ovat kunnossa ja mitkä kaipaavat pian päivitystä ja kehitystä. Kartoitamme nopeasti ja tehokkaasti valmiudet uusien teknologioiden hyödyntämiseen. Varmistamme lisäksi, että jo tehdyt investoinnit ja olemassa olevat järjestelmät ovat tehokkaassa käytössä.

KLARIGO KUNTOPOLKU -kartoitus:
• Lähtötilanteen selvitys ja tavoitteiden asettaminen peruskuntotestin avulla
• Kokonaiskuvan visualisointi ja laadukas tilannearvio
• Suoritustason arviointi
• Toimenpidesuositusten muodostaminen
• Kuntokuurilla järjestelmät kuntoon!

KUNTOPOLKU -treenarimme käy kanssasi läpi:
• Tukevatko IT-järjestelmät liiketoimintaa?
• Onko kokonaisarkkitehtuuri ajanmukaista?
• Onko välittömiä riskejä, puutteita tai toiminnallisia ongelmia?
• Ovatko perusprosessit kunnossa?

TARJOAMME KIRKKAAN KOKONAISKUVAN!

Lopputuloksena on dokumentoitu ja laadukas kartoitus halutusta osa-alueesta. Peruskuntotestin läpikäytyäsi tiedät, mihin tavoitteisiin kannattaa panostaa lähitulevaisuudessa. Kuntokuuri auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi ja ylläpitämään saavutettua kuntotasoa.

KUNNIOITAMME VANHAA JA LUOMME UUTTA.

Toimintamme pohjautuu onnistuneille ja toimiville asiakasprojekteille, jotka valmistuvat kokemukseen perustuviin ketteriin menetelmiin. Vahvuutemme on yhteistyö. Emme jätä asiakasta yksin haasteiden pariin, vaan ratkaisemme ne yhdessä.

Haluamme auttaa sinua luomaan parhaat edellytykset menestykselliselle tulevaisuudelle. Autamme sinua nukkumaan yösi hyvin.

OLE ROHKEA JA KATSO TULEVAISUUTEEN! OTA YHTEYTTÄ JA KERRO MEILLE HAASTEISTASI. ME OSAAMME TARJOTA OIKEAT RATKAISUT JUURI SINUN TARPEISIISI.

Marketta Iivari
Puhelin: 040 730 0279
Sähköposti: marketta.iivari@klarigo.fi

Lisää vastaavia julkaisuja: