BLOGI

On aika kiittää ja juhlia!

Kevät on juhlan aikaa. Vappu, äitienpäivä ja erilaiset valmistujaisjuhlat siivittävät kevättä, ja iloisia juhlan aiheita löytyykin useita kesää kohti mentäessä. Me Klarigolla juhlimme yrityksemme 15-vuotissyntymäpäiviä!

Viidentoista vuoden aikana on tapahtunut paljon. Ala on muuttunut ja kehittynyt. Aiemmin projektit olivat pääsääntöisesti suuria ja pitkäaikaisia implementointiprojekteja, kun taas nykyään ne ovat pienempiä ja nopeatahtisempia. Hektisyys ja tempo ovat lisääntyneet, niin kuin melkein jokaisella muullakin alalla. Teknologia on muuttunut valtavasti. ERP-projektit jäävät koko ajan pienempään rooliin ja nyt valmiit pohjat, standardiratkaisut, pilvipalvelut ja tekoäly valtaavat jalansijaa.

Tulevaisuus on positiivinen. Me Klarigolla päivitämme tietotaitoamme ja osaamistamme jatkuvasti, voidaksemme palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja ajantasaisesti. Tulevaisuudessa robotit ehkä vievät osan työpaikoista, mutta tunneälyä vaativa konsultointi ei katoa, tunneälyn merkitys tulee jatkossa vain kasvamaan. Tulevaisuuteen kannattaa suhtautua positiivisesti ja avoimin mielin – tulevaisuus ei ole mörkö.

Meille Klarigolaisille suomalaisuus on tärkeä asia. Aiomme jatkossakin olla suomalainen yritys, joka palvelee suomeksi ja on paikallinen kumppani. Emme ulkoista palveluitamme ulkomaille, meille on arvo työllistää suomalaisia Suomessa. Klarigolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippumerkki palveluiden osalta. Avainlippumerkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. (https://suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/)

Arvomme ovat läsnä arkisessa toiminnassamme niin sisäisesti kuin ulkoisesti.  Arvojamme ovat aitous, rehellisyys, positiivisuus, ”pilke silmäkulmassa”, kaveria ei jätetä -asenne ja ketteryys. Arvostamme myös vapautta ja vastuuta. Meillä jokainen on ammattilainen ja vastaa itse ylpeydellä omasta työn jäljestään. Haluamme, että arvomme näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Yhteistyössä on voimaa! Yhteistyö kollegoiden, asiakkaiden, entisten partnereiden, alihankkijoiden sekä kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa on erittäin tärkeää ja yksi menestyksemme kulmakivistä. Me Klarigolla haluammekin kiittää kaikkia, jotka ovat mahdollistaneet nämä kuluneet 15 vuotta. Tehdään yhteistyötä myös ainakin toinen mokoma 😊

  Kuplivaa kevään jatkoa,

  toivottaa koko Klarigon poppoo

Lisää vastaavia julkaisuja: