BLOGI

Taloushallinnon konsultti haussa!

Etsimme taloushallinnon konsulttia, tulkkia, jolla on syvällinen osaaminen taloushallinnon prosesseista ja niiden kehittämisestä. Olet taloushallinnon ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus esimerkiksi konsultin, controllerin, kirjanpitäjän tai talousjohtajan roolista.

Järjestelmäpuolelta arvostamme erityisesti Workday-, Oracle- ja/tai SAP-osaamista.

Klarigolaisena olet asiakkaidemme luotettu neuvonantaja ja autat heitä jalkauttamaan uudet toimintatavat, tuotat ratkaisusta saatavan liiketoimintahyödyn ja rakennat oikeat etenemismallit. Autat päivittäisessä arjessa tai ohjaat erityiskysymyksissä vahvuuksiesi mukaan samalla sukkuloiden sujuvasti taloushallinnon ja it:n välissä. Pystyt vetämään projekteja ja asiakkuuksia itsenäisesti ja keskustelemaan johdon kanssa.

Tarjoamme ympäristön, jossa pääset kehittymään omalla osaamisalueellasi ja tekemään itsenäisesti monipuolisia toimeksiantoja laidasta laitaan, vahva tiimin tuki takanasi. Meillä on kilpailukykyiset edut, joustava ja matala organisaatio ja huipputyyppejä duunissa. Pääset tietysti myös itse vaikuttamaan siihen mitä teet.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Jenni Khadr (jenni.khadr@klarigo.fi) tai Marketta Iivari (marketta.iivari@klarigo.fi)

Lisää vastaavia julkaisuja: